Om Os


Baggrund


Q2 har sin oprindelse fra Danmark. Q2 A/S blev etableret i 2006 for at udvikle og bygge biogas og lossepladsgas anlæg i hele verden. Q2 Engineering Sdn. Bhd, der er fuldt ejet af Q2 A/S, blev etableret i begyndelsen af 2007 som en base for markedet i Asien.

Ingeniørerne hos Q2 har udført mange test pumpning, biogas og lossepladsgas produktion prognoser og feasibility studier på verdensplan. Q2 har de praktiske erfaringer med at gennemføre komplette biogasanlæg og lossepladsgas anlæg, og giver merværdi til kunderne ved at fungere som totalleverandør inklusiv planlægning, konstruktion, indkøb, konstruktion, installation, projektstyring, idriftsættelse og drift / vedligehold af projektet.

Q2 har med succes implementeret og idriftsat det første Kyoto Protrokol baserede CDM lossepladsgas projekt i Johor Bahru, Malaysia, samt et anden lossepladsgas projekt på den største losseplads i Malaysia, der ligger nord for Kuala Lumpur. Q2 har også med succes opgraderet og forbedret, bestående deponigasprojekter i Indonesien og har etableret det første store lossepladsgas projekt i Vestafrika, i byen Abidjan, Côte d'Ivoire. Q2 har investeret og implementeret et deponigasanlæg med en 2 MWel gasmoter i Johor Bahru, hvor elproduktionen blev solgt til elnettet. I øjeblikket afslutter Q2 et WTE-projekt i Semarang, Central Java, Indonesien, med tilskud fra DANIDA.

Sammen med EnviDan har Q2 udviklet en ny biogasteknologi kaldet EMARsystemsTM (Ekstern Mixing Anaerobe Reaktor System). Systemet er et resultat af forskning og udvikling, der kombinerer både spildevandsrensning og biogasteknologier målrette til organisk spildevand der kommer fra især palmeoliemøllen spildevand (POME). Med denne teknologi kan Q2 tilbude bade tankbaserede og lagoone baseredebiogasanlæg i både Malaysia og Indonesien.

Organisation Struktur


Q2’s ingeniører har formået at tilpasse de forskellige teknologier til de lokale krav og behov og derved udvidet sin eksisterende teknologiske know-how. Følgende er nogle af de lande, hvor Q2 ingeniører har arbejdet i:

Armenien, Kina, Elfenbenskysten, Danmark, Ecuador, Island, Indonesien, Jordan, Litauen, Makedonien, Malaysia, Maldiverne, Mayotte, Moldova, Rusland, Sydafrika, Thailand, Ukraine, Vietnam.

Med sund finansiel opbakning og teknologi know-how, kan Q2 tilbyde investeringer, nøglefærdige projekter og endelig drift af anlæg.